HR Adviseur bij Kindkracht 0/12

(24-28 uur)

HIER GEBEURT HET

Kindkracht 0/12 is een warme en betrokken kinderopvangorganisatie. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij vol overgave professionele opvang voor kinderen van 0-12 jaar in de gemeente Kaag en Braassem met locaties in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Rijpwetering. Alle kinderen zijn bij ons welkom voor kinderdagverblijf, peuteropstap of buitenschoolse opvang. Wij werken op onze locaties samen met de basisscholen van SSBA. Op ons centraal bureau werken we met ongeveer 13 medewerkers. Onze werkmentaliteit is: we doen het met z’n allen, professioneel en energiek.

Wij bieden dagelijkse kinderopvang van hoge kwaliteit. We besteden daarbij veel aandacht aan de ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie. Onze medewerkers maken onze kwaliteit. Daarom investeren wij in hen en staan nooit stil. Net zoals de kinderen, blijven ook wij ons ontwikkelen.

DIT GA JIJ MOGELIJK MAKEN     

In deze nieuwe functie ben je sparringpartner van de directie en het leidinggevenden team. Daarnaast werk je samen met medewerkers van ons centraal bureau zoals personeelszaken, planning en financiën.

In deze nieuwe functie binnen onze organisatie werk je aan de optimale inrichting van de HR processen. Je volgt de ontwikkelingen in de maatschappij, het HR werkgebied en de sector Kinderopvang. Je vertaalt ontwikkelingen naar ons personeelsbeleid. Je signaleert knelpunten en (praktische) behoeften op het HR vlak en ziet toe op de juiste naleving van relevante wet- en regelgeving, cao, protocollen en contracten. Gevraagd neem je voor HR thema’s deel aan het DT/LT overleg en daarvoor ben je een deskundig sparringpartner voor het HR proces. Ook sluit je aan bij de overleggen met onze ondernemingsraad.

Belangrijk voor ons is, dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en dat zij goede begeleiding krijgen. Vitaliteit en verzuim zijn jouw expertise. Veilig en gezond werken spelen daarin een belangrijke preventieve rol. Met jouw kennis over gezonde arbeidsomstandigheden en verzuimbegeleiding speel je een belangrijke rol hierin. Je bent aanspreekpunt voor leidinggevenden en begeleidt medewerkers bij ziekteverzuim. Je ziet toe op adequate uitvoering van het verzuimbeleid en een correcte uitvoering van Wet Verbetering Poortwachter. Ook heb je inzicht in arbeids- en gezondheidsrisico’s binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van de Risico Inventarisatie en Evaluatie voor onze medewerkers.

Kindkracht 0/12 wil voor alle ouders en kinderen een opvangplek kunnen bieden. Gezien de groei in Roelofarendsveen zien wij ook een belangrijke taak weggelegd voor recruitment. Door de juiste recruitmenttechnieken in te zetten, zal jij ervoor zorgen dat wij voldoende gekwalificeerd personeel aan kunnen trekken. Dit doe je onder meer door het opstellen van vacatureteksten, het (online) zoeken naar geschikte kandidaten en contacten leggen met de vooropleidingen.

Direct reagerenDIT HEB JIJ IN HUIS

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante, actuele werkervaring. Ervaring in de kinderopvang of zorg is een pré.
 • Sterk in samenwerken en verbinden (binnen en buiten de organisatie)
 • Daadkrachtig, oplossingsgericht en verantwoordelijk
 • Proactief, doortastend en adviserend (gevraagd en ongevraagd)
 • Een procesgerichte, gestructureerde en planmatige werkwijze
 • Sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) op verschillende functieniveaus en in staat om anderen te motiveren, begeleiden en adviseren
 • Je kunt goed lezen wat iemand nodig heeft en wat er speelt. Daarbij ben je ook een analytisch denker en kunt overstijgend en soms ook met een andere bril naar zaken kijken
 • Kennis van actuele HR-ontwikkelingen
 • Kennis en kunde van recruitment
 • Kennis en kunde van arbeidsrecht en sociale wetgeving
 • Kennis en kunde van langdurig ziekteverzuim en Arbowetgeving
 • Eigentijdse visie op verzuimbeleid en ziekteverlof

DIT BIEDEN WIJ JOU

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang (schaal 9 of 10 van de CAO Kinderopvang, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond)
 • Een contract op basis van 24-28 uur per week
 • Een inspirerende, slagvaardige, positieve en warme werkomgeving met korte lijnen
 • Een dynamische omgeving waarin je kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie
 • Je krijgt de ruimte voor inbreng van jouw ideeën voor ontwikkeling en je kunt mede invulling geven aan deze nieuw te ontwikkelen functie

SOLLICITEREN

Wil je jouw ervaring en enthousiasme inzetten om de verschillende HR onderdelen op strategisch, tactisch en operationeel gebied met elkaar te verbinden? Zou je dat graag doen bij een betrokken organisatie waar ontwikkeling en welzijn voor mensen centraal staat en waar je van betekenis kan zijn? Stuur dan je reactie met CV naar Anneke van Haastrecht vóór 26 februari 2021 (Annekevanhaastrecht@kindkracht.nl).

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Sonja Bakker of Marije Cozijn op 071-3319069.

Direct reageren© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden