10 - 28 uur per week*

*Met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren middels invalwerk als onderwijsondersteuner tijdens schooltijd. 

Mobiele website: Klik hier om direct te solliciteren
Desktop website: solliciteer direct via het invulscherm rechts.

Uitgangspunten buitenschoolse opvang

Na een schooldag is er bij de buitenschoolse opvang tijd voor ontspanning en (vrij) spel. Een belangrijk uitgangspunt van de BSO is, dat het de vrije tijd van de kinderen is. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een uitdagende en inspirerende speelomgeving voor de kinderen met een breed aanbod aan speelmaterialen.

Daarnaast zorg je voor een gevarieerd activiteiten aanbod. Met daarin een goede mix tussen creatieve activiteiten, expressie, natuuractiviteiten, culturele activiteiten, techniek, sport en beweging en koken. We vinden het belangrijk dat de kinderen mee kunnen beslissen over hun vrije tijd bij de BSO. De kinderen zijn vrij om te beslissen of zij aan een activiteit deel willen nemen. Maar als pedagogisch medewerker enthousiasmeer je de kinderen natuurlijk wel om nieuwe activiteiten uit te proberen.

Je bent gericht op de behoeften en wensen van de kinderen in je groep. En bent flexibel in het aanpassen van je planning als de groep daarom vraagt.

Bij de buitenschoolse opvang leren kinderen spelen in groepsverband en omgaan met anderen en zichzelf. Als pedagogisch medewerker ondersteun je de kinderen in deze belangrijke sociaal-emotionele ontwikkeling.

Over de locatie

Spetters

Locatie Spetters is gevestigd in kindcentrum Kaskade. Bij Spetters is zowel babyopvang en peuteropvang als buitenschoolse opvang. Er zijn in totaal zes BSO groepen, waarvan drie voor kinderen van 4 tot 7 jaar, twee voor kinderen van 7 tot 10 jaar en er is een groep voor kinderen vanaf 10 jaar. Meer informatie over de groepen en de opvang bij locatie Spetters is op deze website te vinden op de locatiepagina van Spetters.

Kaskade

Locatie Spetters vormt samen met basisschool de Kiem het kindcentrum Kaskade. We werken nauw samen met onderwijs en streven met elkaar naar een breed ontwikkelaanbod voor kinderen. Samen zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en een fijne speelomgeving hebben. We creëren een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar en een soepele overgang tussen onderwijs en BSO.

De groepsruimten zijn gedeelde ruimten waar opvang en onderwijs beiden gebruik van maken. Als pedagogisch medewerker bij BSO Spetters heb je regelmatig afstemming en overleg met de leerkracht van onderwijs.

Het kindcentrum is nog volop in ontwikkeling en groei. Wil jij graag meebouwen? En heb je affiniteit met deze vorm van samenwerking? Dan is werken bij Kaskade op jouw lijf geschreven!

Direct reagerenOver de vacature

We hebben per direct een vacature bij de BSO groep voor 4 tot 7 jarigen. De drie 4 - 7 groepen zijn gevestigd in dezelfde gang en werken veel samen. De groepsruimte wordt gezamenlijk gebruikt; tijdens schooltijd hebben kinderen er kleuteronderwijs, na schooltijd is het de BSO. In de brede gang kunnen kinderen van de verschillende groepen samen spelen.

Werkdagen 

We zoeken een nieuwe collega voor 5 dagen in de week. Deze vacature is full-time in te vullen, maar het is ook mogelijk om de vacature op te splitsen naar 2 part-time vacatures. 

De buitenschoolse opvang is geopend van 14:00 - 18:30 uur. De kinderen hebben alle dagen in de week tot 14:00 uur onderwijs, daarna komen zij bij de BSO. 

Je werktijden zijn:

 • tijdens schoolweken werk je van 13:30 - 18:30 uur.
 • tijdens vakantieweken werk je hele dagen (9 uur op een dag). Je werktijden zijn dan in afstemming met je collega.

In je contract worden deze weken gemiddeld over het jaar, zodat je een vast aantal uren in je contract krijgt.  

Daarnaast zijn er mogelijkheden om op invalbasis tijdens schooltijd als onderwijsondersteuner te werken. Wanneer je hier interesse in hebt, kunnen we je hierover uiteraard meer informatie over geven. 

Wie zoeken wij?

Enthousiaste collega’s met een open, nieuwsgierige houding.

 • Heb je pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd van 4 tot 7?
 • Houd je ervan jezelf te blijven ontwikkelen en kijk je met een verfrissende blik?
 • Vind je samenwerking met onderwijs belangrijk en wil je graag bijdragen aan de doorontwikkeling van ons kindcentrum? 
 • Beschik je over een relevant HBO of MBO diploma? (o.a. PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen, Pedagogiek)?

Dan zoeken wij jou!

n.b. Werk je in de sport, zorg, kunst of cultuur? Ook dan is de buitenschoolse opvang dé werkplek voor jou!

Wat bieden wij?

 • Een vrolijk, enthousiast en professioneel team.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de inwerkperiode.
 • Mogelijkheden tot het volgen van workshops en trainingen.
 • Vaste uren in je contract
 • Vaste werkdagen op een vaste groep, die je samen met je collega begeleidt.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van Kindkracht 0/12 als werkgever? Klik dan hier.

Interesse om bij Kindkracht te komen werken?

Solliciteer direct! 

Via het invulscherm op deze pagina kun je meteen je motivatiebrief schrijven en je CV uploaden.

Of mail je sollicitatiebrief en CV naar: info@kindkracht.nl t.a.v. Helene van der Greft.

Vrijblijvend gesprek

Ben je je nog aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, en zou je graag eerst eens een vrijblijvend gesprek willen voeren over deze functie? Ook dan ben je van harte welkom. Neem even contact op met Helene van der Greft, leidinggevende van de BSO bij Spetters, voor een oriënterend gesprek en een kijkje in onze organisatie. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 071-3314359 of stuur een email naar helenevandergreft@kindkracht.nl.

Direct reageren© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden