Locatie Beresterk

Contactgegevens

Sportpad 17 (bij voetbalvereniging E.M.M.'21)
2371 PP Roelofarendsveen
E-mail adres: beresterk@kindkracht.nl

Voor contact met de leidinggevende kunt u het telefoonnummer van locatie Zonnewijzer gebruiken of zie de contactgegevens hieronder. 

Wilt u contact met de pedagogisch medewerker op de groep van uw kind? Dan kunt u de betreffende groep direct bellen. Hieronder vindt u in het groepsoverzicht het mobiele telefoonnummer van de verschillende groepen.  

Klik hier voor informatie over de oudercommissie. 

Groepen

Locatie Beresterk heeft 2 buitenschoolse opvang groepen. 

Buitenschoolse opvang

Locatie Beresterk verzorgt buitenschoolse opvang voor OBS Elckerlyc, RKBS de Roelevaer en RKBS De Klimboom. Naast kinderen van deze scholen zijn ook kinderen van speciaal onderwijs welkom. Wilt u dit aangeven bij inschrijving, dan kunnen we in overleg de locatie bepalen en eventuele specifieke afspraken maken.

De kinderen van de buitenschoolse opvang worden opgevangen in leeftijdsgerichte groepen. Kinderen vanaf locatie Zonnewijzer komen naar Beresterk rond de leeftijd van 7 jaar. Kinderen vanaf locatie Grote Beer komen naar Beresterk rond de leeftijd van 9,5 á 10 jaar. Bij de BSO van locatie Beresterk zijn de volgende leeftijdsgroepen:  

Uilen (7-10 jaar)           
06-42413958
Beresterk (va 9,5/10 jaar)
06-17947386


Meer informatie over de buitenschoolse opvang vindt u hier.

Pedagogisch Coach

Wanneer kinderen opvallen in ontwikkeling of gedrag, is er de mogelijkheid om intern zorg en ondersteuning te ontvangen. Structureel zijn binnen Kindkracht 0/12 hiervoor speciaal opgeleide pedagogisch coaches werkzaam. Meer informatie over de pedagogisch coach vindt u op deze pagina.
Tamara Rietbroek is als pedagogisch coach verbonden aan locatie Beresterk:

Tamara Rietbroek 


Informatieboekje Beresterk

Via onderstaande link kunt u het informatieboekje van locatie Beresterk openen. In dit boekje is allerlei praktische informatie te lezen over de opvang en werkwijze van de locatie. Dit locatieboekje is verbonden aan ons pedagogisch beleid. Meer informatie over ons pedagogisch beleid is te vinden onder de tab 'Kwaliteit'. 

   

Informatieboekje Kineo

"Wij bouwen aan ons nieuwe beweeg- en kindcentrum Kineo, waarin een doorgaande lijn is tussen opvang en onderwijs. Waar we als 1 team met 1 visie werken, zodat kinderen een passend en breed aanbod krijgen, in samenwerking met onder andere sport en zorg."

In Kineo gaan zes van onze locaties samenkomen: locaties Grote Beer, Beresterk en Zonnewijzer van Kindkracht 0/12 en een fusie van basisscholen Elckerlyc, de Roelevaer en de Klimboom van SSBA. Via onderstaande link kunt u het informatieboekje van Kineo openen en leest u meer informatie over het traject van beweeg- en kindcentrum Kineo. 

Op de website sportpad-in-beweging.nl leest u meer over alle ontwikkelingen rondom het Sportpad. 

Leidinggevende locatie Beresterk

In het informatieboekje van Beresterk is te lezen welke pedagogisch medewerkers in de groepen werken. Naast de pedagogische medewerkers staat ook de leidinggevende van locatie Beresterk altijd klaar om u of uw kind te helpen. Op de onderstaande foto kunt u zien wie de leidinggevende van locatie Beresterk is.

Maaike van Leijden

Leidinggevende babygroepen Zonnewijzer & BSO groepen Beresterk en activiteiten coach

E-mail sturen
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden