10 - 24 uur per week

Mobiele website: Klik hier om direct te solliciteren
Desktop website: solliciteer direct via het invulscherm rechts.

 

Uitgangspunten buitenschoolse opvang

Na een schooldag is er bij de buitenschoolse opvang tijd voor ontspanning en (vrij) spel. Een belangrijk uitgangspunt van de BSO is, dat het de vrije tijd van de kinderen is. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een uitdagende en inspirerende speelomgeving voor de kinderen met een breed aanbod aan speelmaterialen.

Daarnaast zorg je voor een gevarieerd activiteiten aanbod. Met daarin een goede mix tussen creatieve activiteiten, expressie, natuuractiviteiten, culturele activiteiten, techniek, sport en beweging en koken. We vinden het belangrijk dat de kinderen mee kunnen beslissen over hun vrije tijd bij de BSO. De kinderen zijn vrij om te beslissen of zij aan een activiteit deel willen nemen. Maar als pedagogisch medewerker enthousiasmeer je de kinderen natuurlijk wel om nieuwe activiteiten uit te proberen.

Je bent gericht op de behoeften en wensen van de kinderen in je groep. En bent flexibel in het aanpassen van je planning als de groep daarom vraagt.

Bij de buitenschoolse opvang leren kinderen spelen in groepsverband en omgaan met anderen en zichzelf. Als pedagogisch medewerker ondersteun je de kinderen in deze belangrijke sociaal-emotionele ontwikkeling.
 

Direct reagerenWerktijden

Alle basisscholen waar we mee samenwerken (van de SSBA) hebben een continurooster waarin de kinderen iedere dag tot 14:00 uur naar school gaan. Na schooltijd is de buitenschoolse opvang geopend van 14:00 uur tot 18:30 uur. Als pedagogisch medewerker begint je dienst rond 13:15 / 13:30 uur (afhankelijk van de locatie) om nog wat te kunnen voorbereiden. Tijdens schoolweken werk je dus 4½ á 5 uur per werkdag.

In schoolvakanties en vrije dagen van school is de BSO de hele dag geopend en werk je dan ook een hele dag (9 uur). 

In je contract worden deze weken gemiddeld over het jaar, zodat je een vast aantal uren in je contract kunt krijgen. 

Wie zoeken wij?

Enthousiaste collega’s met een open, nieuwsgierige houding.

  • Heb je pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar?
  • Houd je ervan jezelf te blijven ontwikkelen en kijk je met een verfrissende blik?
  • Beschik je over een relevant HBO of MBO diploma? (o.a. PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen, Pedagogiek) Of, als je nog geen passend diploma hebt; heb je de bereidheid en motivatie om een opleiding in een werken – leren traject te volgen?

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

  • Een vrolijk, enthousiast en professioneel team.
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de inwerkperiode.
  • Mogelijkheden tot het volgen van workshops en trainingen.
  • Vaste uren in je contract (10 - 24 uur per week).
  • Vaste werkdagen in overleg.
  • Leeftijdsgerichte groepen: 4 - 7 jarigen, 7 - 10 jarigen en 10+ groepen. Wanneer je voorkeur hebt voor een bepaalde leeftijdsgroep, kun je dat aangeven.
  • Een contract conform de CAO Kinderopvang.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van Kindkracht 0/12 als werkgever? Klik dan hier.

Interesse om bij Kindkracht te komen werken?

Solliciteer direct! 

Via het invulscherm op deze pagina kun je meteen je motivatiebrief schrijven en je CV uploaden.

Of mail je sollicitatiebrief en CV naar: info@kindkracht.nl t.a.v. Anneke van Haastrecht

Vrijblijvend gesprek

Ben je je nog aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, en zou je graag eerst eens een vrijblijvend gesprek willen voeren? Ook dan ben je van harte welkom. Neem even contact op met Charlotte Hekkenberg voor een oriënterend gesprek en een kijkje in onze organisatie. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 071-3319069 of een email sturen naar charlottehekkenberg@kindkracht.nl.

Direct reageren© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden