Solliciteer via Whatsapp

Naast je HBO- opleiding een uitdagende (bij-)baan in de Kinderopvang? 

Mobiele website: Klik hier om direct te solliciteren
Desktop website: solliciteer direct via het invulscherm rechts.

Om te checken of jouw opleiding geschikt is om in de kinderopvang te werken, kun je hier de diplomacheck doen. Is jouw opleiding geschikt? En heb je mimimaal 50% van je studiepunten behaald of een overgangsbewijs van leerjaar 2 naar leerjaar 3 of van leerjaar 3 naar leerjaar 4? Dan kwalificeer je voor een (bij-)baan op de BSO en/of het kinderdagverblijf. 

Bij Kindkracht 0/12 hebben we een vaste invalpoule. Als parttime pedagogisch medewerker val je in op de locatie waar extra collega’s nodig zijn. Dus wil je graag flexibel werken naast je studie dan is dat mogelijk! We maken je baan op maat passend bij het aantal uur dat jij graag wilt werken!  Je komt dan ook op verschillende plekken te werken op meerdere leeftijdsgroepen. Enorm afwisselend en bovendien erg leerzaam

Wat bieden wij jou? 

 • Enthousiaste, vrolijke en professionele collega’s;
 • Werken in een gezellige, warme en informele sfeer;
 • Een 0-uren contract waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent;
 • Ook de mogelijkheid tot vaste uren in contract op basis van beschikbaarheid;
 • Persoonlijke begeleiding en korte lijnen in onze organisatie;
 • Mogelijkheden tot een vaste (bij-)baan bij Kindkracht 0/12;
 • Tegemoetkoming in reiskosten;
 • Een eindejaarsuitkering van 3% van je actuele jaarsalaris;
 • Deelname aan de pensioenregeling van PFZW;
 • Deelname aan een collectieve zorgverzekering;
 • Een tegemoetkoming van € 8,00 bruto per maand als je een aanvullende zorgverzekering hebt. 

Wat vragen wij? 

 • Je wordt er blij van in een vrolijke kinderrijke omgeving te werken;
 • Je bent flexibel, leergierig, enthousiast en hebt een verfrissende blik;
 • Je opleiding is geschikt om in de kinderopvang te werken volgens de diplomacheck

Wij zien jou graag terug op één van onze leuke locaties! 
 
Interesse in deze functie? Maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim Verdel via 071-3319069/ info@kindkracht.nl. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook, klik dan op de WhatsApp button op deze website.

Om een beeld te geven van je werk als pedagogisch medewerker bij de verschillende leeftijdsgroepen, volgt hieronder een korte beschrijving van de belangrijkste uitgangspunten van de babygroepen, peutergroepen en buitenschoolse opvang:

Direct reagerenPedagogisch medewerker op de babygroep (kinderen van 0 – 2 jaar)

In de babygroepen staan vertrouwen en geborgenheid centraal. Als pedagogisch medewerker ben je een belangrijke factor in het creëren van een ontspannen omgeving voor de kinderen. Jouw eigen rust en ontspanning heeft een direct positief effect op de kinderen.

We gebruiken babygebaren ter ondersteuning van gesproken taal.

Bij de babygroepen speel je als pedagogisch medewerker in op de individuele behoeften van het kind. Je hebt oog voor de signalen van een baby en past daar flexibel de zorg op aan.

Als een baby ouder wordt en zich ontwikkelt tot dreumes, pas je het aanbod hierop aan. Op die manier zorg je dat het kind in deze nieuwe fase van ontwikkeling weer opnieuw kan ontdekken en uitgedaagd wordt.

Contact met ouders is een belangrijk onderdeel van je werk. Je stemt met ouders af, om zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met het ritme en de behoefte van de baby. Ook bespreek je de ontwikkeling van het kind.

Pedagogisch medewerker op de peutergroep (kinderen van 2 – 4 jaar)

In de peutergroepen staat plezier in spel en ontwikkelen centraal. Als pedagogisch medewerker zorg je ervoor dat kinderen zich emotioneel veilig en geborgen voelen in de groep. Je ondersteunt kinderen in hun emoties en gevoelens en zorgt dat zij zich prettig voelen in de groep.

Vanuit deze veilige basis, stimuleer je kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. We hebben voor deze ontwikkelingsstimulering het programma ‘Peuteropstap’ opgesteld. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina over de peutergroepen. Je maakt activiteiten betekenisvol, door ze aan te bieden binnen een thema. Je sluit aan bij de belevingswereld van het kind; zowel wat betreft de inrichting van de groepsruimte, als wat betreft het aanbod van activiteiten. Als pedagogisch medewerker stel je zelf de themaplanning samen, met behulp van de computer database van DoenKids. Hierbij zorg je dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen. 

Als pedagogisch medewerker creëer je een setting waarin kinderen in de groep sociale vaardigheden leren, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, omgaan met emoties en rekening houden met elkaar. 

Pedagogisch medewerker bij de buitenschoolse opvang (kinderen van 4 – 12 jaar)

Bij de buitenschoolse opvang leren kinderen spelen in groepsverband en omgaan met anderen en zichzelf. Als pedagogisch medewerker ondersteun je de kinderen in deze belangrijke sociaal-emotionele ontwikkeling.

Na een schooldag is er bij de buitenschoolse opvang tijd voor ontspanning en (vrij) spel. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een uitdagende en inspirerende speelomgeving voor de kinderen met een breed aanbod aan speelmaterialen.

Daarnaast zorg je voor een gevarieerd activiteiten aanbod. Met daarin een goede mix tussen creatieve activiteiten, expressie, natuuractiviteiten, culturele activiteiten, techniek, sport en beweging en koken. We vinden het belangrijk dat de kinderen mee kunnen beslissen over hun vrije tijd bij de BSO. De kinderen zijn vrij om te beslissen of zij aan een activiteit deel willen nemen. Maar als pedagogisch medewerker enthousiasmeer je de kinderen natuurlijk wel om nieuwe activiteiten uit te proberen.

Je bent gericht op de behoeften en wensen van de kinderen in je groep. En bent flexibel in het aanpassen van je planning als de groep daarom vraagt.

Interesse om bij Kindkracht 0/12 te komen werken?

Contact

Als je je nog aan het oriënteren bent op een nieuwe baan, wil je misschien liever eerst wat vragen stellen of rondkijken. Neem contact op met Kim Verdel via telefoonnummer 071-3319069 / info@kindkracht.nl of via de WhatsApp button op deze website. 

We ontvangen je graag!

Solliciteren

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Via het invulscherm op deze pagina kun je je motivatiebrief schrijven en je CV uploaden.

Je bent van harte welkom!

Direct reageren© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden