14 - 28 uur per week

Mobiele website: Klik hier om direct te solliciteren.
Desktop website: solliciteer direct via het invulscherm rechts.

Deze vacature betreft de functie van koppelmedewerker bij de peutergroep. Per 2 groepen wordt dagelijks een koppelmedewerker ingezet voor een ochtenddienst. Deze is uit te breiden naar een hele dienst wanneer een medewerker op één van die twee groepen vrij is of ziek is. Op die manier geef je kinderen, bij verlof of ziekte van een collega, de vertrouwdheid van een vast gezicht op de groep. Op andere dagen (zonder verlof of ziekte) ben je in de ochtend ter extra ondersteuning aanwezig. Indien gewenst kun je dan ’s middags invallen op een BSO groep.

Als koppelmedewerker ben je onderdeel van het team van de twee peutergroepen en neem je deel aan de werkoverleggen en kindbesprekingen voor deze groepen. 

 

Uitgangspunten peutergroep

In de peutergroepen staat plezier in spel en ontwikkelen centraal. Als pedagogisch medewerker zorg je ervoor dat kinderen zich emotioneel veilig en geborgen voelen in de groep. Je ondersteunt kinderen in hun emoties en gevoelens en zorgt dat zij zich prettig voelen in de groep.

Vanuit deze veilige basis, stimuleer je kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. We hebben voor deze ontwikkelingsstimulering het programma ‘Peuteropstap’ opgesteld. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina over de peutergroepen. Je maakt activiteiten betekenisvol, door ze aan te bieden binnen een thema. Je sluit aan bij de belevingswereld van het kind; zowel wat betreft de inrichting van de groepsruimte, als wat betreft het aanbod van activiteiten. Als pedagogisch medewerker stel je zelf de themaplanning samen, met behulp van de computer database van DoenKids. Hierbij zorg je dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen. 

Als pedagogisch medewerker creëer je een setting waarin kinderen in de groep sociale vaardigheden leren, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, omgaan met emoties en rekening houden met elkaar. 

Direct reagerenWerktijden

Het kinderdagverblijf is geopend tussen 7:00 uur en 18:30 uur. 

Als koppelmedewerker krijg je standaard 7 uur per dag in je contract.

Werk je een hele werkdag, omdat een collega vrij of ziek is, dan heb je een dienst van 8½ tot 9 uur. De start- en eindtijden stem je af met je naaste collega's. Werk je alleen de ochtend, dan zijn je werktijden van 7:30 uur tot 12:00 uur. Wanneer je liefst hele dagen werkt, bestaat er de mogelijkheid om in de middag bij de buitenschoolse opvang in te vallen. 

In het sollicitatiegesprek kun je je wensen bespreken en zal worden bekeken of deze aansluiten bij de beschikbare vacatures. 

Wie zoeken wij?

Betrokken collega’s met een open, nieuwsgierige en flexibele houding.

 • Heb jij gevoel voor de behoeften van kinderen?
 • Heb je pedagogische kennis en kun je deze toepassen bij het opstellen van een uitdagend dagprogramma?
 • Houd je ervan jezelf te blijven ontwikkelen en kijk je met een verfrissende blik?
 • Beschik je over een relevant HBO of MBO diploma? (o.a. PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen, Pedagogiek)
 • Ben je geschoold in VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie)? Of ben je bereid deze training op korte termijn te volgen?

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

 • Een vrolijk, enthousiast en betrokken team.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de inwerkperiode.
 • Mogelijkheden tot het volgen van workshops en trainingen.
 • Vaste uren in je contract.
 • Werkdagen en werktijden in overleg. 
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van Kindkracht 0/12 als werkgever? Klik dan hier.

Interesse om bij Kindkracht te komen werken?

Solliciteer direct! 

Via het invulscherm op deze pagina kun je meteen je motivatiebrief schrijven en je CV uploaden.

Of mail je sollicitatiebrief en CV naar: info@kindkracht.nl t.a.v. Anneke van Haastrecht.

 

Vrijblijvend gesprek

Ben je je nog aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, en zou je graag eerst eens een vrijblijvend gesprek willen voeren? Ook dan ben je van harte welkom. Neem even contact op met Charlotte Hekkenberg voor een oriënterend gesprek en een kijkje in onze organisatie. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 071-3319069 of een email sturen naar charlottehekkenberg@kindkracht.nl.

Direct reageren© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden