Solliciteer via Whatsapp

12 - 36 uur per week

 • Wil jezelf verder ontwikkelen en tegelijkertijd aan het werk zijn met kinderen?
 • Heb jij een passie of talent en wil je deze in jouw werk aan de kinderen meegeven?
 • Zit je niet helemaal op je plek in je huidige functie of ben je toe aan iets anders?

Dan is het leren-werken traject bij Kindkracht 0/12 iets voor jou!

Bij Kindkracht 0/12 bieden wij de mogelijkheid om een BBL-opleiding op maat te volgen en daarnaast te werken met de kinderen in een enthousiast en betrokken team.

Lees hier het artikel van onze collega Helma over werken en leren bij Kindkracht 0/12. 

Kindkracht 0/12 in het kort

Kindkracht 0/12 biedt kinderdagopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.
Bij het kinderdagverblijf zijn groepen voor kinderen van 0 - 2 jaar en voor kinderen van 2 - 4 jaar. Bij de buitenschoolse opvang zijn groepen voor kinderen van 4 - 7 jaar, 7 - 10 jaar en voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers in opleiding.

Als pedagogisch medewerker zorg je ervoor dat kinderen zich prettig en geborgen voelen in je groep. Vanuit deze veilige basis, stimuleer je kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. Je past je programma aan, aan de leeftijd en interesses van het kind. Zo is je rol als pedagogisch medewerker in een babygroep natuurlijk anders, dan wanneer je bij de buitenschoolse opvang werkt.

Meer informatie over de uitgangspunten bij de verschillende babygroepen, peutergroepen en buitenschoolse opvang lees je op de website onder het tabblad opvangsoorten.

Wat ga jij doen?

Tijdens de opleiding laten we je kennis maken met alle aspecten van de kinderopvang. In de eerste twee maanden van jouw opleiding werk je als extra pedagogisch medewerker op een groep. Je maakt kennis met Kindkracht 0/12, onze werkwijze en de dagelijkse bezigheden op de groep. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren pedagogisch medewerker. Van daaruit bekijken we hoe je verder kunt ontwikkelen en uit kan breiden in jouw formatieve inzetbaarheid.

Je volgt de opleiding (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker (MBO 3 of 4) en gaat één dag per week naar school. Daarnaast werk je in de groep als pedagogisch medewerker in opleiding. Voor de buitenschoolse opvang is dit minimaal 12 uur. Voor het kinderdagverblijf minimaal 20 uur. Je wordt in het werk begeleid door een ervaren pedagogisch medewerker.

Studiemogelijkheden 

 • Je kunt het BBL traject doorlopen door de opleiding Pedagogisch medewerker (MBO3) of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (MBO4) te volgen. 
 • De opleidingsduur kan varieren van 1 tot 3 jaar. Wij kijken graag met jou mee naar wat passend is bij jou en jouw vooropleiding(en). 
 • Wil je jezelf meer richten op kindcentrum ontwikkeling, waarbij je een gedeelte van jouw opleiding stageloopt als onderwijsassistent? Dan is er ook een mogelijkheid tot het volgen van de 2-jarige opleiding tot professional kind en educatie.

Wanneer je de opleiding succesvol afrondt, krijg je een erkend diploma. 

Wat bieden wij?

 • Een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Een contract van 12 tot 36 uur;
 • Je opleiding wordt door Kindkracht 0/12 betaald;
 • Je gaat 1 dag in de week naar school;
 • Je werkt minimaal 12 uur per week bij de buitenschoolse opvang of minimaal 20 uur per week op de groep bij het kinderdagverblijf van Kindkracht 0/12;
 • Je ontvangt een startsalaris in schaal 5, trede 8. Gedurende de opleiding ga je 2 treden omhoog, afhankelijk van jouw voortgang. Na het behalen van jouw diploma ga je naar schaal 6, trede 11. Zie voor de salarisschalen en bijbehorende bedragen de cao Kinderopvang;
 • Wat betreft de invulling van je werkdagen, zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn leer/werk plekken voor vaste dagen en vaste groepen. In het sollicitatiegesprek kun je jouw wensen bespreken. 

Direct reagerenInteresse om je bij Kindkracht 0/12 (om) te laten scholen?

Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en heb je een kindgerichte houding?
Wil je werken met kinderen én daarnaast een opleiding volgen?

Wacht niet langer

Neem voor een oriënterend gesprek contact op met Els Rietbroek. Els is onze praktijkopleider binnen Kindkracht 0/12. Je kunt mailen naar stage@kindkracht.nl of bellen naar ons Centraal Bureau 071-3319069.

Je bent van harte welkom! 

Ben je er al zeker van dat dit is wat jij wilt, dan kun je bij het invulscherm op deze pagina jouw CV en motivatie uploaden. 

Direct reageren© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden